Home

Ben jij op zoek naar een goede training/cursus op gebied van coaching, leiderschap of persoonlijke ontwikkeling?

Wij organiseren interactieve workshops/trainingen en opleidingen op gebied van persoonlijke effectiviteit, professionele ontwikkeling, communicatie, coaching . 

Onze workshops en trainingen zijn: inspirerend, leerzaam voor zowel privé als werk, inzicht in jezelf, ontspannen, humor, nuttig, interessant, en effectief.

” Als jij niet in jezelf investeert, wie doet het dan?……..de beste investering is in jezelf!”

Waarom?

Waarom zou je jezelf ontwikkelen ? Je bent toch goed zoals je bent!

Zelfontwikkeling is niet verplicht, maar helpt je wel jezelf verder te ontdekken. Jij bent de bron van alles in jouw leven. Met meer inzicht in jezelf maak je keuzes die beter bij je passen. Toch zien veel mensen niet het verband tussen zelfontwikkeling en de kwaliteit van hun leven.

Dit laatste vormt de rode draad in onze trainingen en workshops. Deelnemers die onze trainingen of workshops hebben gevolgd, geven aan krachtiger in het leven te staan als mens, zowel privé als op het werk.

Doelgroep

Onze trainingen en workshops zijn bedoeld voor mensen die zichzelf willen [blijven] ontwikkelen en om zelf nog effectiever te zijn zowel op het werk als privé. Onze doelgroep kenmerkt zich door een veelal werkende mensen met een MBO+/HBO+ diploma tussen de 25 en 55 jaar.

Aanbod trainingen, workshops en opleidingen voor organisaties:

Persoonlijke effectiviteit:

Workshops in 1 dag

Soft skills

Coachopleiding

Aan de hand van meer dan honderd evaluatieformulieren scoren wij gemiddeld een 8,9 !