Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Piet Mathôt

Trainer van de training:  Coachend leiderschap 1, Coachingsvaardigheden, Teamcoaching Onze Kr8!

Piet vindt het fantastisch om het beste in mensen naar boven te halen, ze te laten groeien en ze bewust na te laten denken en voelen over hun eigen kracht.  Hij werkt vanuit rust en vertrouwen, laat zijn deelnemers leren door te ervaren. Zijn resultaat is gehaald als er positieve gedragsverandering heeft plaats gevonden. Piet heeft in 2013 de Life University overgenomen en sindsdien het concept aangepast tot wat het nu is, een platform voor persoonlijke ontwikkeling. Piet is gecertificeerd trainer coach.

IMG_0894

 

Herman Cornet

Trainer van de training: PEP @ Work, Maatwerk incompany.

Herman werkt vanuit een heldere visie en met een duidelijke aanpak waarbinnen ruimte is voor intuïtie, plezier en creativiteit.
Voor Herman is een training méér dan mensen vaardig maken in hun werk. Hij inspireert mensen om hun eigen patronen te ontdekken om hen vervolgens te gidsen naar nieuwe mogelijkheden. Persoonlijke ontwikkeling als sleutel tot succes. Beter en vrijer communiceren met anderen. En ook heel belangrijk: Plezier hebben in wat je doet. Herman is gecertificeerd internationaal NLP master trainer.

SONY DSC

 

Froukje van der Lende

Trainer van de training : NLP in 1 dag, Persoonlijke groei en ontwikkeling.

Froukje is trots op haar werk als mensen echte stappen zetten, hun doelen behalen en in hun kracht staan. Doelen op gebied van persoonlijk ontwikkeling. Zij laat deelnemers ter plekke inzicht en ervaringen opdoen die helpen bij verdere ontwikkeling. Froukje is gespecialiseerd NLP master en trainer coach op gebied van persoonlijke en teamontwikkeling.

foukje_nieuwsbrief

Ruurd Werner

Trainer van de workshop: Kernkwaliteiten.

Ruurd is een gids/coach  die je begeleidt in je zoektocht naar je eigen kracht en kernkwaliteiten. Door middel van speelse opdrachten ontdek je waar jouw unieke kwaliteiten liggen, die je vervolgens leert te versterken.

23374f4