Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Piet Mathôt

Piet vindt het fantastisch om het beste in mensen naar boven te halen, ze te laten groeien en ze bewust na te laten denken en voelen over hun eigen kracht.  Hij werkt vanuit rust en vertrouwen, laat zijn deelnemers leren door te ervaren. Zijn resultaat is gehaald als er positieve gedragsverandering heeft plaats gevonden. Piet heeft in 2013 de Life University overgenomen en sindsdien het concept aangepast tot wat het nu is, een platform voor persoonlijke ontwikkeling. Piet is gecertificeerd trainer en coach.

IMG_0894

 

 

Froukje van der Lende

Froukje is trots op haar werk als mensen echte stappen zetten, hun doelen behalen en in hun kracht staan. Doelen op gebied van persoonlijk ontwikkeling. Zij laat deelnemers ter plekke inzicht en ervaringen opdoen die helpen bij verdere ontwikkeling. Froukje is gespecialiseerd NLP master en trainer coach op gebied van persoonlijke en teamontwikkeling.

foukje_nieuwsbrief

 

 

Yvonne de Loos-Marcus

Yvonne is een spontane en enthousiaste trainer /coach met een achtergrond in de psychologie. Zij weet mensen tijdens de training te motiveren om het beste van zichzelf te laten zien. Ze kan mensen laten ‘groeien’ .

 

 

Romeo Oehlers

Romeo is naast zelfstandig trainer, coach ook part-time docent aan de Hoge Hotelschool Den Haag. Zijn focus ligt op prestatieverbetering, innovatie en groei van bedrijven en management en individuele ontwikkeling van mensen. Romeo heeft een enthousiaste aanpak, creatief, resultaatgericht met praktische inzet van gedragswetenschap.

Door onder andere zijn NLP, TA en PMA achtergrond is hij vooral gericht op het intermenselijke en de combinatie van denken en doen. Zijn hang naar naar innovatie zorgt ervoor dat hij continu kijkt naar nieuwe stijlen, stromingen en methodieken.