Wie zijn wij?

Piet Mathôt

Piet vindt het fantastisch om het beste in mensen naar boven te halen, ze te laten groeien en ze bewust na te laten denken en voelen over hun eigen kracht.  Hij werkt vanuit rust en vertrouwen, laat zijn deelnemers leren door te ervaren. Zijn resultaat is gehaald als er positieve gedragsverandering heeft plaats gevonden. Piet heeft in 2013 de Life University overgenomen en sindsdien het concept aangepast tot wat het nu is, een platform voor persoonlijke ontwikkeling. Piet is gecertificeerd leiderschapstrainer en coach en Master organisatieopstellingen.

IMG_0894

Froukje van der Lende

Froukje is trots op haar werk als mensen echte stappen zetten, hun doelen behalen en in hun kracht staan. Doelen op gebied van persoonlijk ontwikkeling. Zij laat deelnemers ter plekke inzicht en ervaringen opdoen die helpen bij verdere ontwikkeling. Froukje is gespecialiseerd NLP master en trainer coach op gebied van persoonlijke en teamontwikkeling.

foukje_nieuwsbrief

Yvonne de Loos-Marcus

Yvonne is een spontane en enthousiaste trainer /coach met een achtergrond in de psychologie [Master] . Zij weet mensen tijdens de training te motiveren om het beste van zichzelf te laten zien. Ze kan mensen laten ‘groeien’ en het vooral bij de ander te laten. Ze is diepzinnig en in trainingen vooral met de praktische toepasbaarheid bezig.

Max Ohlenschlager

Max heeft een achtergrond in de gedragswetenschappen en als trainer weet hij hoe je gedrag op de werkvloer kunt beïnvloeden. Hij vertaalt de theorie naar praktische tips, tools en technieken die de deelnemer direct in de praktijk kan toepassen. Op zijn favoriete boekenplank staat vakliteratuur over slimmer werken, concentratie en time management. Max kan problemen goed terugbrengen tot de kern en is overtuigd van het Keep It Simple principe.

Lesley Kuijper

Lesley heeft jarenlange ervaring als freelance gedragstrainer in onder andere de luchtvaart- en retailsector. Hij gelooft in het principe van ervarend leren; trainingen in een workshop-achtige setting genereren bij zowel trainer als deelnemers het beste resultaat. Deelnemers aan zijn trainingen omschrijven Lesley als een kundige, benaderbare, georganiseerde en flexibele trainer.

Lettie Ambagtsheer

Lettie’s energie in combinatie met haar achtergrond in de (assessment) psychologie en een specialisatie in Transactionele Analyse, heeft impact op de groep.  “Geef Lettie een pot weerstand en zij weet met humor, liefde en tomeloos veel energie los te maken wat (lange tijd) vast zit. Een breed inzetbare adviseur en trainer met praktische skills!”. Thema’s waar zij graag bij helpt zijn: Persoonlijke- en loopbaankeuzes, Teamontwikkeling & samenwerking en Zelfvertrouwen.