Workshop: Werken vanuit je eigen “systeem” opstelling.

Ieder mens is onderdeel van een groter geheel, namelijk zijn familie. Onze familielijn en -geschiedenis hebben invloed op wie je bent en hoe je functioneert. Problemen, zowel privé als op het werk, blijken heel vaak met dit familiesysteem te maken te hebben.

Misschien herken je het: je hebt al van alles geprobeerd, maar niets helpt. Systemisch kijken en werken middels een familieopstelling geeft inzicht in hoe je verbonden bent met je familie, hoe vrij je bent van je geschiedenis en in hoeverre je in staat bent om je eigen weg te gaan. Wanneer je niet ‘op je eigen plek staat’ is het vaak een klus om je leven ten volle te kunnen leiden.

Patronen doorbreken

Veel patronen ontstaan in onze eerste levensjaren. Vaak zijn deze al lang niet meer helpend. Ongewild zijn die patronen aan de volgende generaties doorgegeven. Met behulp van een opstelling kun je daarnaar kijken. Zo krijg je nog beter inzicht in jezelf. Hierdoor worden verbanden helder en ontstaat er meer ruimte om patronen te kunnen doorbreken. Uiteindelijk kun je nog makkelijker je eigen plek (weer) kunnen innemen.

Familie opstelling

Onze familielijn en -geschiedenis hebben invloed op wie je bent en hoe je functioneert. Problemen, zowel privé als op het werk, blijken vaak met dit familiesysteem te maken te hebben. Een familieopstellingen geeft inzicht in hoe je verbonden bent met je familie, hoe vrij je bent van je geschiedenis en in hoeverre je in staat bent om je eigen weg te gaan.

Wat kun je verwachten?

Na een korte inleiding over de achtergronden en uitgangspunten van Familie en organisatieopstellingen en Systemisch Werken worden er vervolgens opstellingen gedaan. Iedereen kan deelnemen aan een deze bijeenkomst. Wil je zelf een thema inbrengen dan kun je dit op het aanmeldformulier aangeven. We kunnen die avond ca. 3-4 vragen behandelen.

Wanneer: Donderdagavond 26 september 2019
Hoe laat: Van 19.00 – 22.00
Waar: Coachruimte MindZ Augurksteeg 5a  Enkhuizen
Kosten: 10,- pp. incl. koffie, thee, water en fruit.[ Tevens zelf leren en representeren]

We vragen 30,- als je zelf een vraag inbrengt en we jouw casus behandelen

Voor inschrijving vul onderstaande tabel in en klik op verzenden.

Schrijf je nu hier in voor één van onze trainingen of workshops.